Vores historie med dykning

Vores (dykker)historie starter helt tilbage i 1996, hvor vi (Nana og Stefan) drog til østen. Vi besøgte Singapore, Australien og Indonesien - herunder Sulawesi og Bali - på en 3 måneders rejse med 10 flyvninger og et væld af oplevelser. Rygraden i vores rundrejse var dykning, og vi tog vores PADI open water certifikat i Australien midt på Great Barrier reef. Her tog vi også et ekstra PADI skills kursus - underwater naturalist. Efter mange smukke dyk i Australien tog vi til Indonesien, hvor vi tog PADI Advanced certifikatet. Også her fik vi mange smukke og spændende dyk, og dykning havde virkeligt sat sig i os.


Senere har vi dykket i Grækenland og Danmark et par gange, men det har ikke helt været det samme. 

Så kom vores børn til, og dykning havde for os en lang pause. Lige indtil 2017, hvor vi alle 5 - mor Nana, far Stefan og vores børn Silas, Malou og Lea skulle på sommerferie som vi plejer. Vi søgte ud fra kriterierne om at det skulle være nemt at komme til, varmt og solrigt, og ikke for turistet. Det blev vores første tur til Gozo - en lille ø tilhørende Malta. 


Vi forældre havde jo allerede dykkercertifikat og dykket forskellige steder i verden, men det havde været på pause i de år vi fik børn. På Gozo fik vi begge en stor lyst til igen at komme ud og dykke - vandet var SÅ klart og dyrelivet meget rigt. I vores søgen efter et godt dykkercenter, var vores første og største kriterie SIKKERHED. Vi ville gerne have et prøvedyk med børnene, men vi ville være sikre på, at de fik den bedste oplevelse med det at dykke, og derfor var sikkerhed og det at føle sig tryg med oplevelsen, herunder i høj grad dykkerinstruktøren, det vigtigeste for os. Mindre vigtigt var det hvad vi fik set, eller om vi kunne spare et par euro på et dyk. Vi ville have det bedste, og efter at have været rundt omkring mange forskellige dykkercentre, kom vi til et center der på en meget afslappet og hyggelig måde havde det hele. Sikkerheden og udstyret var helt i top - instruktørerne var garvede folk, tidligere politidykkere, branddykkere og folk der havde enormt meget erfaring med dykning med børn og familier. Vi følte os hjemme og trygge med det samme, så vi bookede prøvedyk til børnene, og så var hele familien solgt til dykning og oplevelserne under havets overflade!


Året efter tog vi igen til Gozo, nu med det formål at dykke og tage certifikat for børnene. Børnene havde hjemmefra taget teorien til dykkercertifikat online, og på dykkercentret på Gozo tog de den praktiske del af dykkercertifikatet med en dykkerinstruktør, der var fantastisk god til både at formidle, skabe en god relation og dykke med børnene. Det er indtil videre blevet til en del rejser til Gozo, hvor vi har haft mere end 200 dyk tilsammen. 

Derudover har vi en stor kærlighed til Bali, som er en fantastisk smuk ø og hvor dykkermulighederne er helt enestående. Vi har udvalgt et særligt sted på Bali, hvor vi har boet og haft nogle helt fantastiske dyk med havskilpadder, klovnefisk og blæksprutter. 


Vi har som familie fået en fælles interesse, der giver os helt unikke oplevelser vi altid vil have sammen. 

Ideen og lysten til at kunne give vores oplevelser under havoverfladen videre og inspirere andre familier til dykning generelt samt give dem en fantastisk og sikker oplevelse under havoverfladen er grunden til at vi har grundlagt Boblerejser.

Boblerejser er derfor grundlagt på baggrund af mange fantastiske dyk sammen som familie, og mange tanker, ideer og snakke. Vi håber at vi med Boblerejser kan være med til at give jer som familie en masse fantastiske oplevelser med dykning! 


Kontakt os gerne, så vi kan sammensætte en dykkerrejse der passer perfekt til jeres familie